Kvällen den 2 oktober var den sista i Asti på den här vinresan. På fredag morgon skulle vi åka hem mot Sverige igen.
Först dricker vi ett Roero Arneis, Olivero Pietro, 2013.
Lite olika maträtter blir det också.
Vi får också dricka Barbera Superiore, Terra Felice, 2011.
Det här är lamm, panerat i hasselnötter.... mäktigt!
Och så blir det efterrätt....
...och till denna serveras Moscato d'Asti, Alice Belcolle, 2013.
Även modern, 95 år gammal, är med i köksrestaurangen och lagar mat.
Det är inte speciellt tydligt att det är en restaurang. Det finns bara en helt vanlig dörr, och så den här lite anonyma skylten utanför.
Först dricker vi ett Roero Arneis, Olivero Pietro, 2013.
Lite olika maträtter blir det också.
Vi får också dricka Barbera Superiore, Terra Felice, 2011.
Det här är lamm, panerat i hasselnötter.... mäktigt!
Och så blir det efterrätt....
...och till denna serveras Moscato d'Asti, Alice Belcolle, 2013.
Även modern, 95 år gammal, är med i köksrestaurangen och lagar mat.
Det är inte speciellt tydligt att det är en restaurang. Det finns bara en helt vanlig dörr, och så den här lite anonyma skylten utanför.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar